Slider Image
Daglig renhold

Vi jobber for å effektivisere renholdsjobben! Ikke la jobben gå til noen uten kompetansen som sørger for et perfekt resultat!

Hvem er K2 Facility AS ?

 

K2 Facility er et selskap med hovedfokus innen for Renhold men tilbyr også kantine og vaktmester løsninger for kunder som har behov for det.

K2 Facility ønsker å gjøre det lett for deg som kunde !

Vi har et stort fokus på at markedet er i endring, derfor er vi hel tiden opptatt av nye ideer og bedre løsninger!

Med K2 Facility vill du få en skreddersydd løsning, med en klar oversikt over ditt budsjett.

K2 Facility er har kommet for å skape langvarige forhold til kunder, og det er noe vi er stolte av!

 

Med K2 Facility vil du få

  • En leveranse av særklasse
  • Gode rutiner og oppfølging
  • Motiverte og yrkes orientere medarbeider
  • En oversikt over hva du betaler, uten skjulte kostnader.
  • Et selskap som gir det «lille ekstra»
  • Lovlydighet og seriøsitet inne for bransjen
  • Et langvarig forhold

 

Vi ser at våre metoder virker, derfor ønsket vi deg som kunde !

 

Hva sier våre kunder

Side Image

Vi Tilbyr !

VI TILBYR TOTALE RENHOLDSLØSNINGER
Våre løsninger er fullstendig tilpasset den enkelte kundes behov, krav og ønsker. Vi vet at godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering, fordi et rent arbeidsmiljø øker trivselen på arbeidsplassen, reduserer sykefraværet, øker produktiviteten til ansatte og gir et godt inntrykk hos bedriftens samarbeidspartnere.

Vi jobber med løsninger som fungerer, både for våre medarbeidere og kunder.
For oss er det viktig at våre medarbeider har et godt arbeidsmiljø. Derfor fokuserer vi også på hver enkelt kunde og medarbeider etter demmes behov. Vårt mål og visjon er å være en del av kundes team. Derfor fokuserer vi hele tiden på å finne den rette medarbeideren til den rette kunden.

Vi er alle mennesker og derfor er det også viktig å ta vare på og vise at vi faktisk bryr oss om å bygge broer !

Så om du ønsket en bedrift som har fokus på godt arbeidsmiljø og et langvarig forhold, er det bare å ta kontakt med K2 Facility AS !

For sammen er vi sterke !
Side Image

Vi utfører effektiv desinfisering med elektrostatiske løsninger

K2 Facility AS

Med Elektrostatisk fører det til at hvert dråpe i løsningen som vi bruker er elektrisk sterkere enn overflaten eller gjenstanden den kommer i kontakt med, inkludert undersiden av overflater og gjenstander i usynlige områder.

Forskjellen i polaritet fungerer som en magnet som tiltrekker dråpene til overflater, da de har en mer positiv ladning innenfor et effektivt område på opptil 1,5 meter.

Dette gir også mindre kryssforurensning da det ikke innebærer fysisk kontakt fra filler eller hender og for eksempel for å forhindre overføring av bakterier fra en overflate eller gjenstand til en annen.

På grunn av den positive ladningen som opprettholdes i løsningen i 2 til 3 sekunder etter påføring, tiltrekker ikke dråpene hverandre, noe som sikrer at løsningen blir jevnt spredt over overflatene. På grunn av mikronstørrelsen ("dråpestørrelse"), vill heller ikke det ikke legge seg belegg / flekker etter utført desinfisering. Og vi trenger heller ikke tørke området som er blitt desinfisert.

Så om du er interessert i å få utført eller ønsker mere informasjon om denne teknologien, er det bare å ta kontakt med oss ?

Denne videoen sier alt ?

 
Side Image

K2 Facility AS utfører TEMPORÆRE oppdrag som

Hovedrengjøring

Rundvask av kontorlokaler, produksjonslokaler, eneboliger og leiligheter, etc.


Gulvbehandling

Polishbehandling av gulvbelegg, voksbehandling av gulvbelegg, oljing av tregulv.

Vindusvask

Puss av alle glassfelt i bygninger, innvendig og utvendig.

 

 
 
Ta kontakt for tilbud
Side Image

Hovedrengjøring

Rundvask av kontorlokaler, produksjonslokaler, eneboliger og leiligheter, etc. Hovedrengjøringen utføres iht. bestilling. Tak, vegger, glassfelt, fast og løst inventar, samt gulv rengjøres grundig. Oppdragene utføres med moderne metoder og utstyr som ikke skader overflater.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.
 

 

 
 
Kontakt oss for uforpliktende tilbud
Side Image

Gulvbehandling

Polishbehandling av gulvbelegg, voksbehandling av gulvbelegg, oljing av tregulv. Gulvene rengjøres/ skures grundig før behandling. Moderne metoder og maskiner gjør slik at gulvene ser ut som “nye” igjen. Et riktig behandlet gulv er viktig for moderne renhold og gir et estetisk fint inntrykk av lokalet, samt at det øker levetiden til gulvet.Ta kontakt for mer informasjon og/eller utarbeiding av pristilbud.
 
Rene gulv nå - ta kontakt!
Side Image

Vindusvask

Puss av alle glassfelt i bygninger, innvendig og utvendig. Vi benytter personløftere utvendig for områder som er vanskelig å nå fra bakken. Blanke vinduer øker trivsel for brukere og gir et bedre arbeidslys. Innvendige og utvendige persienner kan også rengjøres i forbindelse med puss av vinduer.

Vi utfører også utvendig vask av glassfasader ved bruk av Ion system på områder vi ikke kommer til med personløftere (lift). Dette er en lang teleskopstang i karbon med en børste som legger ut ionisert vann på glassfasaden til rengjøring av glass og karmer.

Ta kontakt for vindusvask nå
Side Image

Derfor bruker vi bare rent vann

Fordeler med ION - rent vann metoden
 

Rent deionisert vann er en rask og trygg måte å rengjøre store arealer på kort tid. Alle deler av overflaten, ikke bare selve glasset kan rengjøres, slik som aluminium, karmer, kombinasjonsfasader (glass / alu), metalkledning, skilt / reklamefolier, solceller osv.

Kan brukes på alle overflater. Rent vann skader ikke fasade, takrenner, trevirke, karmer, osv.

Tidligere utilgjengelige vinduer kan tas med letthet. Steder som er vanskelige å komme til, både med stige eller lift, eller innefra er ikke noe problem med teleskopstenger som er opptil 23 meter lange.

Spesielt skitne vinduer nær trafikkert vei eller mot sjøen. Ved regelmessig bruk av rent vann vil det være lettere å fjerne trafikksmuss, måkeskitt, saltvannsrester med mer. Når glasset er rent, tar det lengre tid før det igjen blir skittent. Ved vinduspuss med såpevann, kan såperestene være statiske og tiltrekke seg smuss. Hvis man bare spyler overflaten med en alminnelig vannslange, uten renset og deionisert vann, vil mineralrester og annen kjemi sitte igjen på overflaten når de har tørket.

Skader ikke beplantning og vegetasjon

Ta kontakt for mer informasjon og/eller pristilbud.
 
Side Image

K2 Facility As har stort fokus på Hygiene

Derfor tar vi også hygienesjekk ved bruk av en ATP bakteriemåler for å kartlegge hvor rene overflatene er hos deg.

 

En metode for å sjekke hygienen og påvise usynlig forurensning av mikroorganismer er måling av ATP, et molekyl som finnes i alle levende celler. Apparatet som måler ATP er svært enkle å bruke. På kort tid kommer det opp et tall som viser mengden av ATP på det området som blir testet. Mikroorganismer, også kalt mikrober, er mikroskopiske organismer. Det vil si selvstendige livsformer som man ikke kan se med det blotte øye. Dette er først og fremst en- og fåcellede organismer som bakterier, mykoplasmaer og protozoer, men også smittestoffer som virus.
 

Mikroorganismer som bakterier og virus kan være skadelige, og gjør deg og andre syke. På områder som er i direkte kontakt med mat, bør målingene ligge under 500. Alle andre steder bør ha målinger på under 1000.

Kontroll av renhold og fjerning av bakterier og virus.
 

Vi utfører hygienekontroll med ATP-måleren og avdekker tilstanden og eventuelle problemområder. Til fjerning av bakterier og virus benytter vi blant annet desinfiseringsprodukter, som 0- stiller store områder effektivt og miljøvennlig. vi gir deretter også anbefalinger til  kunden om hvilken produkter som bør benyttes til daglig renhold. For best effekt og reduksjon av smittefare anbefaler vi de beste produktene , tilpasset kundensbehov. produktenevi bruker egner seg til barnehager, restauranter, kontorer, møtelokaler, treningsrom m.m. 
 

For ytterligere informasjon ta kontakt med oss nå for en uforpliktende samtale eller kostnadsfri inspeksjon.
Tlf. 40 69 50 57 eller mail til anila@k2facility.no

Våre sambarbeidspartnere

  • dcode
  • Ionic Systems
  • tripletex